WEDSTRIJD: Win een exemplaar van ‘Project CARS Game of the Year Edition’

F1journaal.be heeft opnieuw een leuke wedstrijd voor haar bezoekers. Deze keer mogen we enkele exemplaren van ‘Project CARS Game of the Year Edition’ weggeven.

Project CARS Game of the Year Edition
Project CARS is de meest authentieke, mooie, intense en technisch geavanceerde racegame op deze planeet. Maak je racepiloot aan, kies een discipline waarin je je wil verdiepen en zet ‘em in vijfde om gaandeweg een aantal Historic Goals te volbrengen en uiteindelijk je plekje in de befaamde Hall of Fame veilig te stellen. Test online je vaardigheden in competitieve en bloedstollende race weekends, neem deel aan de op leaderboards gebaseerde time challenges, of waag je aan de voortdurende geüpdate community events.

Met graphics van wereldklasse, een baanbrekende en dynamische dag/nachtcyclus én diepgaande tuning + pit stop functionaliteiten tracht Project CARS de concurrentie in het stof achter te laten.
De Game of the Year Edition bevat:
– De gekende succesvolle elementen uit de originele game
– 50+ nieuwe voertuigen (125 in totaal)
– 4 tracks (35 unieke locaties, 100+ layouts in totaal)
– 60+ community-created liveries
– 500+ features en verbeteringen
– Het iconische Nürburgring Combined Nordschleife + GP circuit
– 2 exclusieve voertuigen van Pagani Automobili – de Zonda Revolucion en Huayra BC

WEDSTRIJD:
F1journaal.be geeft drie PS4-exemplaren weg van ‘Project CARS Game of the Year Edition’

Hoe deelnemen?
Stuur een email naar info@f1journaal.be met in de titel ‘Project Cars‘ en in de email zelf het antwoord op de volgende vraag:
– Vraag: Hoeveel mensen nemen deel aan de wedstrijd?

Vermeld ook zeker jouw adresgegevens!

Deelnemen kan tot en met vrijdagavond 17 juni 2016 om 23u59. De winnaars zijn de drie personen die met hun antwoord het dichtst bij het effectief aantal deelnemers zitten en worden persoonlijk verwittigd.a:0:{}
Hoofditem op frontpagina
a:1:{s:9:”file_name”;s:26:”wedstrijd_project_cars.jpg”;}
F1journaal.be heeft opnieuw een leuke wedstrijd voor haar bezoekers. Deze keer mogen we enkele exemplaren van ‘Project CARS Game of the Year Edition’ weggeven.