Wedstrijd: Win een Ferrari One Netbook

F1journaal.be heeft opnieuw een schitterende wedstrijd voor haar bezoekers. Deze keer geven we een Ferrari One Netbook van Acer weg!
Acer en AMD werken reeds enkele jaren samen met de F1-renstal van Ferrari. Deze samenwerking is niet alleen te bespeuren op het circuit en in de paddock. Reeds enkele jaren heeft Acer Laptops uitgebracht in Ferrari-design.

Momenteel heeft Acer een nieuwe Netbook uitgebracht, dit is een mini-laptop die zeer handig is om onderweg mee te nemen. De Netbook weegt immers slechts 1,5 kg maar beschikt wel over de nodige spitstechnologie voor onderweg en een schitterend beeldscherm van 11,6 inch led-scherm wat de autonomie ten goede komt.

Daarnaast biedt de Ferrari One je naast de mogelijkheid om online te gaan via zijn draft-n netwerkkaart, ook een 3G-modem zodat je ook via de gsm-masten online kan.

De Ferrari One van Acer beschikt over een shitterend design dat uiteraard verwijst naar de Italiaanse renstal. Zo is er een rode cover en is het Ferrari-logo ook naast het toetsenbord terug te vinden. Verder is de afwerking van de Ferrari One een streling voor het oog met uiteraard een carbon-look.

Momenteel ligt de Ferrari One reeds in de winkel. F1journaal.be kan echter dankzij de vriendelijke mensen van Acer één exemplaar van deze schitterende netbook weggeven.

Wenst u kans te maken om de Ferrari One Netbook?

Stuur dan een sms met SPEL NETBOOK (SPEL[spatie]NETBOOK) naar 6045!

1 euro per bericht. Na het versturen van uw deelname-sms ontvangt u één antwoord-sms. Indien minderjarig, vraag eerst toestemming aan je ouders om te mogen deelnemen. Deelnemen is enkel mogelijk vanuit België en kan tot 15 november.

imageimageimage
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}
F1journaal.be geeft een schitterende Ferrari One Netbook weg.