Wedstrijd: win tickets voor de Superleague Formula in Zolder

De Superleague Formula komt opnieuw naar België. Deze mix van racen en voetbal toonde de voorbije jaren reeds het nodige spektakel en F1journaal.be zorgt ervoor dat jij erbij kan zijn en wel gratis misschien!
Voor alweer het vierde jaar komt de Superleague Formula, met onder andere het raceteam van RSC Anderlecht, komende zomer naar Circuit Zolder. De ‘Zolder Superleague’ is gedurende het weekend van 16 en 17 juli de thuisbasis van de identieke V12, 750 pk sterke bolides welke strijden om de titel met een snelheid van 300 km/u. Daarnaast is er een bomvol bijprogramma met veel aantrekkelijke raceklassen. Bovendien zijn de ticketprijzen voor deze raceklasse erg gunstig en je hoeft niets van de Formule 1 te missen want tijdens dat weekend staat er geen F1-race gepland.

Wedstrijd:*
F1journaal.be geeft in samenwerking met de Superleague Formula via een wedstrijd 2 paddock & tribune weekend kaarten weg.

Wat moet je hiervoor doen?

Stuur een mailtje naar info@f1journaal.be met het antwoord op volgende vraag:

Wat kost 1 paddock en tribune ticket voor de Zolder Superleague Formula op 16 en 17 juli 2011?

Tip: het antwoord vind je via www.zoldersuperleague.be

Deelnemen kan tot woensdag 29 juni om 24 uur.

In onderstaande video kan je alvast zien hoe sfeervol het er vorig jaar was.

*Door deel te nemen aan deze wedstrijd schrijft u zich automatisch in voor de nieuwsbrief van F1journaal.be. De winnaar van deze wedstrijd wordt meegedeeld via de nieuwsbrief. U kan zich nadien via een link in de email indien gewenst uitschrijven.
a:0:{}
Hoofditem op frontpagina
a:1:{s:9:”file_name”;s:31:”zolder-superleague-headline.jpg”;}
De Superleague Formula komt opnieuw naar België. Deze mix van racen en voetbal toonde de voorbije jaren reeds het nodige spektakel en F1journaal.be zorgt ervoor dat jij tickets kan winnen.

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print