Weersvoorspelling Singapore: Regen zorgt voor uitdagende omstandigheden

Een nachtrace vormt al een extra uitdaging voor de F1-piloten maar daar komt waarschijnlijk ook nog eens de nodige portie regen bovenop. Er wordt immers slecht weer voorspeld voor het raceweekend in Singapore.

De GP’s van België en Italië werden onder een stralend zonnetje gereden maar dat zullen we alvast niet in Singapore krijgen. Uiteraard is er het feit dat Singapore een nachtrace is, maar daar bovenop komt waarschijnlijk ook nog eens heel wat regen.

Er wordt zelfs meer dan gewoonweg regen verwacht. Voor de drie dagen van het raceweekend in Singapore worden er immers onweersbuien met hevige regenval voorspeld. Wat de temperatuur betreft wordt er voor de drie dagen een maximumtemperatuur van zo’n 32 graden voorspeld.

Vooral op vrijdag en zaterdag wordt er veel regen voorspeld. Op zondag zou het langzaam aan beter worden naarmate de dag vordert. Dat zou kunnen betekenen dat de race onder veel betere omstandigheden wordt verreden. De GP van Singapore begint immers om 20u lokale tijd, 14u Belgische tijd.

Ook gisteren regende het al hevig, zo blijkt ook uit een tweet van Lewis Hamilton:


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

SelectSelect
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print