Weet jij wie kampioen wordt?

Dit weekend staat de ontknoping van dit F1-seizoen op het programma. De strijd zal net als vorig jaar tot in de laatste meters duren en deze keer moet lewis Hamilton enkel nog de strijd aangaan met thuisrijder Felipe Massa. Hamilton maakt volgens zowel bookmakers, fans als F1-insiders de meeste kans opde titel.

Maar denk jij er ook zo over? Weet je zeker dat Hamilton de titel grijpt? Of denk je eerder dat alsnog Massa met de titel aan de haal gaat?

Schrijf je dan in bij Bwin en plaats een weddenschap op jouw favoriet. Klik bovenaan op de banner van Bwin. Maak een account aan bij Bwin en stort minimum 10 euro in je account. Bwin verdubbelt vervolgens jouw gestort bedrag met een bonus van maximaal 30 euro! 

Beleef de F1-finale in Brazilië met dat extra tikkeltje spanning! Alvast veel succes!

EXTRA PRIJS
Indien je een nieuwe account hebt aangemaakt. Stuur dan een mailtje met jouw betalingsbevestiging van minstens 10 euro naar formule1@gmail.com. Wij van F1journaal.be verloten immers nog een mooie F1-prijs !!! (Voor deelname aan de verloting moet uw mailtje ons bereiken uiterlijk op zondag 2 november om 21 uur)

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Black Friday 2021Black Friday 2021