Wehrlein moet bijkomende scans ondergaan na crash in Monaco

Pascal Wehrlein zal in de loop van de komende dagen bijkomende scans moeten ondergaan nadat hij tijdens de GP van Monaco met zijn F1-bolide op de zijkant belandde.

Wehrlein werd door Jenson Button aangereden waarna de wagen van Wehrlein in de lucht vloog en op zijn zijkant belandde. Op zich al een crash waardoor je opgeschrikt zou worden maar gezien de blessure die Wehrlein begin dit jaar opliep na zijn crash tijdens de Race of Champions was het iets om je extra zorgen over te maken. Ook Wehrlein zelf hoopt dat deze crash geen gevolgen heeft voor zijn eerdere blessure.

“Ik hoop dat ik oké ben,” antwoordde Wehrlein op de vraag of hij ongeschonden uit de crash was gekomen. “Ik raakte met mijn hoofd de vangrails dus ik zal volgende week een scan van mijn rug ondergaan. Laat ons zien …”

“Ik kan me alles goed herinneren. Het was echt te gek voor woorden. De remmen begonnen te roken en ik geraakte niet uit de wagen. Het enige wat ik wenste was uit de wagen geraken.”

“Ik kon uiteindelijk zelf uit de wagen stappen, ik lijk dus oké te zijn. Maar gezien de blessure die ik eerder dit jaar opliep ben ik niet zeker.”

Wehrlein was ook kritisch tegenover Jenson Button die Wehrlein in de bocht voor de ingang van de tunnel plots probeerde in te halen.

“Die bocht is overduidelijk geen plaats om in te halen, het was een onnozel manoeuvre,” aldus Wehrlein.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print