Williams gelooft in updates om Ferrari te verslaan

Het team van Williams gelooft in sterke mate in haar updates om Ferrari te verslaan in de strijd om de derde plaats bij de constructeurs.
image
Fernando Alonso heeft nog maar net verklaard dat hij gelooft dat Ferrari Williams zal verslaan in de strijd voor de derde plaats in het constructeurskampioenschap (Lees: Fernando Alonso: “Ferrari zal Williams verslaan”), of Williams beweert in haar voorbeschouwing op de GP van Japan het tegenovergestelde.

Bij Williams zijn ze er immers sterk van overtuigd dat de updates voor de komende races, in combinatie met de karakteristieken van de circuits, er voor zullen zorgen dat Williams derde zal worden in het constructeurskampioenschap.

Komend weekend plant Williams een belangrijke aërodynamische update voor haar wagen en dat gecombineerd met enkele andere verbeteringen binnen het team zorgt ervoor dat men bij Williams hoge verwachtingen heeft.

“We zijn echt steeds beter aan het worden op het vlak van ’tyre management’,” aldus Rob Smedley. “Het heeft ons in Singapore alvast serieus geholpen. Kijk maar naar wat Felipe en Valtteri, zelfs met een beschadigde wagen, gepresteerd hebben.”

“De komende races gaan we ook naar circuits waarbij de kracht van de motor belangrijker is. We zijn dan ook zeer optimistisch,” besluit Smedley.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}