Williams kondigt maandag Barrichello aan

Barrichello was in 2009 goed op weg om de eerste titel uit zijn carrière te behalen maar uiteindelijk moest de Braziliaan zijn meerdere erkennen in Jenson Button.
Barrichello stak het de voorbije winterstop niet onder stoelen of banken. De Braziliaanse rijder moest regelmatig als rechterhand dienen van zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher terwijl hij naar eigen zeggen alles in zich had om destijds zelf titels te behalen. Schumacher reageerde eigenlijk vrij rustig op de negatieve berichten van Barrichello terwijl deze iets later ook Ross Brawn zowat op de vingers ging tikken. Barrichello wilde een gelijke behandeling, iets dat Brawn wist te aanvaarden. In 2010 zal Barrichello zijn mening dus bij Williams laten gelden.

“Iedereen zou graag voor Williams rijden want het is één van de beste teams op de grid. Momenteel zijn ze goed op weg en met mijn ervaring zal alles nog beter worden. Ik wil nog steeds winnen want ik ben nog steeds gek van de snelheid en het inhalen. De voorbije drie seizoenen waren echt niet makkelijk voor me maar ik hoop dat ik het vanaf 2010 iets beter zal krijgen. Ik wacht nu nog op het einde van dit seizoen om jullie meer te kunnen vertellen want niet alles mag al de buitenwereld in. Jenson mag eerst spreken en dan zal ik me terug tot jullie richten”, zo vertelde Rubens Barrichello.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}