Williams snijdt banden met PDVSA door

Petróleos de Venezuela S.A., ofwel kortweg PDVSA, de belangrijke steun en sponsor van Pastor Maldonado, zal volgend jaar niet langer op de Williams F1 bolide staan.
image
Dat liet Claire Williams weten naar aanleiding van de aankondiging dat Felipe Massa en Valtteri Bottas volgend seizoen het rijdersduo bij het team gaan vormen.

PDVSA stond de voorbije drie seizoenen nadrukkelijk op de wagens en teamkleding van Williams. PDVSA was dan ook een enorm belangrijke sponsor van Williams die het team te danken had aan Pastor Maldonado. Het was dankzij PDVSA en de grote berg sponsorgelden dat Maldonado zijn voet tussen de deur kon krijgen bij zowel Williams als de Formule 1.

“De naam PDVSA zal volgend jaar niet op de wagen te zien zijn,” zei Claire Williams tegenover Reuters in aan reactie op de aankondiging van het rijdersduo voor 2014. “Er zal geen verdere band meer zijn tussen PDVSA en Williams nu Pastor overduidelijk het team verlaat.”

“We wensen hem het allerbeste toe tijdens zijn nieuwe uitdaging en het is ook voor ons afwachten waar hij terecht zal komen. Volgend jaar zal er echter geen connectie meer zijn tussen Williams en Venezuela,” besluit Claire Williams.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}