“Williams staat in Spanje voor het moment van de waarheid”

Volgens George Russel staat het Williams F1 team na de zeer teleurstellende seizoensstart in Spanje voor het moment van de waarheid.


Een filmdag die uitgesteld dient te worden, twee dagen van de eerste F1-test die gemist worden, teleurstellende resultaten tijdens de eerste races. Na vier races staat het Williams F1 team allerlaatste en is de renstal het enige team dat dit seizoen nog geen enkel wk-punt wist te behalen.

In Spanje hoopt Williams met een enkele updates haar wagen een heel stuk competitiever te maken. Volgens Williams F1-piloot George Russell zal het raceweekend in Spanje cruciaal worden wat betreft de resultaten tijdens de rest van het seizoen.

“Vanaf het moment dat we de wagen in Barcelona voor de tests op het circuit stuurden wisten we dat dit de wagen zou zijn voor de eerste vier races,” aldus Russell.

“We hebben enkele kleine updates voor Barcelona en ik denk dat het ons een goede indicatie zal geven van hoe de rest van het seizoen zal uitdraaien.”

Volgens Russell zal Williams voor de GP van Spanje dus verschillende updates introduceren, al mag je het volgens hem geen zeer groot pakket met updates noemen. Wel is het een update die voor de rest van het seizoen erg belangrijk zal zijn.

“Er zullen verschillende updates zijn, gaande van de aerodynamica tot de remmen enzovoort,” aldus Russel.

“Zoals ik zei, het zal geen grote update zijn maar het zal ons een indicatie geven waarop we ons moeten focussen. De resultaten zullen ons helpen om te beseffen of we voor de rest van het seizoen nog hoop moeten hebben of niet,” besloot Russell.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}