Wint Jenson Button de GP van Australië?

Dat is een vraag die je je moet stellen als je kijkt naar wat de bookmakers voorspellen op basis van de testsessies van de voorbije winter. Als je op de quoteringen van Bwin mag afgaan, dan is niemand minder dan Jenson Button favoriet voor de polepositie. Meer zelfs, Jenson button is ook de topfavoriet om de GP van Australië te winnen.

Het zou alvast een mooi verhaal zijn. Een rijder van een team dat ternauwernood de start van het seizoen haalde die de allereerste GP op zijn naam schrijft. Als jij erin gelooft kan je jouw inzet alvast vervijfvoudigen.

Wat de wereldtitel betreft is niemand minder dan Fernando Alonso topfavoriet, kort gevolgd door Kimi Räikkönen en Felipe Massa. Lewis Hamilton staat pas op de vierde plaats bij Bwin. Een gokje van 1 euro op Lewis Hamilton, bezorgt je 6,5 euro terug indien de Brit daadwerkelijk wereldkampioen wordt. Bij Alonso is dat 4,5 euro.

Zin om zelf een gokje te wagen, klik bovenaan je scherm op de banner van Bwin en registreer je bij Bwin. Stort minstens 10 euro en Bwin verdubbelt je gestort bedrag als welkomstbonus. Je welkomstbonus bedraagt maximaal 30 euro.