WK-leider Button moet opgeven in de eerste ronde

Jenson Button moest vandaag voor het eerst opgeven dit seizoen. Hij crashte in Les Combes nadat hij achteraan werd aangetikt door de Renault van Romain Grosjean.
Jenson Button wist op voorhand dat hij tijdens de Grote Prijs van België maar beter voor z’n directe tegenstanders in de WK-tussenstand kon eindigen maar Sebastian Vettel werd derde terwijl Button al in de eerste ronde moest opgeven.

“Ik had een perfecte start want ik geraakte snel voorbij Hamilton maar blijkbaar zou Rubens een probleem gehad hebben waardoor ik buitenom mijn bocht moest nemen en te breed ging. Ik werd zowat gedwongen de eerste bocht uit te gaan. Jammer dat het zo moest verlopen want Rubens had een probleem en dat was goed voor mij. Toen we aan La Source kwamen wilde ik Kovalainen buitenom inhalen maar werd ik plots langs achter aangetikt. Grosjean remde te laat en kon de achterkant van mijn wagen niet ontwijken dus het is een beetje frustrerend voor me. Ik maakte plaatsen goed en dan eindigt het op deze manier.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print