Zeven F1-piloten nemen zondag deel aan Virtuele Grand Prix in China

De Virtuele Grand Prix die tijdens de geannuleerde raceweekends wordt georganiseerd op het spel F1 2019 lijkt steeds meer F1-piloten aan te trekken.


Tijdens de eerste Virtuele Grand Prix viel de aanwezigheid van F1-piloten nog tegen maar komende zondag zijn we al aan de derde editie en daarin zullen maar liefst zeven F1-piloten present tekenen.

Ook McLaren F1-piloot Carlos Sainz zal meedoen en zal uiteraard zoals in het echte leven de teamgenoot van Lando Norris zijn. De Spanjaard wordt zo de zevende F1-piloot op de startgrid.

Naast Carlos Sainz en Lando Norris zullen ook Charles Leclerc (Ferrari), Alexander Albon (Red Bull), George Russell (Williams), Nicholas Latifi (Williams) en Antonio Giovinazzi (Alfa Romeo) deelnemen.

Opmerkelijke nieuwkomer is Juan Manuel Correa. Correa raakte vorig jaar betrokken bij de dodelijke crash van Anthoine Hubert in de Formule 2-race op Spa-Francorchamps. Correa heeft tijdens zijn revalidatie veel kunnen oefenen en zal de teamgenoot van Giovinazzi bij Alfa Romeo Racing zijn.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}