Zien we Sebastian Vettel ooit in de Formule E ?

Sebastian Vettel heeft nog maar pas zijn overstap naar het F1-team van Ferrari gemaakt of er wordt al gespeculeerd over een eventuele toekomst in de Formule E, de elektrische tegenhanger van de Formule 1.

De Formule E bevindt zich momenteel in zijn eerste seizoen en kent reeds heel wat fans. Uiteraard is de populariteit niet te vergelijken met die van de Formule 1 maar Alejandro Agag wil daar verandering in brengen door erg bekende en populaire racepiloten aan te trekken, zodat ook de Formule E heel wat populairder wordt.

Zo droomt Agag ervan dat Sebastian Vettel in de toekomst zal deelnemen aan de Formule E. Volgens de grote baas van de Formule E kan de sport groot en populair genoeg worden om rijders zoals Vettel aan te trekken. Vettel liet eerder reeds uitschijnen dat niets moet weten van een “elektrische Formule 1”.

“We bewonderen Vettel enorm hard,” aldus Agag. “Hij houdt momenteel niet van de Formule E. Misschien kunnen we hem op een dag er wel van overtuigen om deel te nemen aan de Formule E. Mensen denken niet dat de wagens snel en cool zijn. We respecteren de mening van Sebastian maar ik respecteer ook de mening van Alain Prost, eveneens een viervoudig wereldkampioen in de Formule 1.”

Momenteel nemen er reeds heel wat voormalig F1-piloten deel aan de Formule E. Het ziet er echter niet naar uit dat een deelname van Sebastian Vettel aan het Formule E-kampioenschap al voor morgen zal zijn. Misschien dat de Duitser het echter wel overweegt na zijn F1-carrière, al moet de raceklasse dan uiteraard nog wel bestaan …
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}