100 000 toeschouwers voor GP van Zuid-Korea?

De organisatoren van de GP van Zuid-Korea hopen op een erg goede opkomst voor de race.
Momenteel zijn nog zo’n 3 000 mensen druk in de weer om de laatste hand te leggen aan de faciliteiten op en rondom het Korean International Circuit. De organisatoren focussen zich momenteel echter al op de racedag en het aantal toeschouwers dat komt kijken.

Voor zondag rekent men op zo’n 100 000 toeschouwers, wat erop zou neerkomen dat de race ongeveer uitverkocht zou zijn. Het is echter maar de vraag of de huidige faciliteiten volstaan om zo’n mensenmassa aan te kunnen. Niet alles zou al klaar zijn en aan veel zaken wordt momenteel nog de laatste hand gelegd.

“Op zondag zullen we hopelijk uitverkocht zijn en zo’n 100 000 toeschouwers verwelkomen,” zei Chung Yung Cho tegenover Reuters. “Ik heb gehoord dat we momenteel zo’n 90 000 tickets voor zondag verkocht hebben en zo’n 50 000 à 60 000 tickets voor zaterdag. Staanplaatsen zijn er momenteel nog niet, die verkopen we pas wanneer de tribuneplaatsen uitverkocht zijn.”

De verwachtingen rondom de allereerste GP van Zuid-Korea zijn alvast hoog gespannen en hopelijk krijgen de toeschouwers een mooie race te zien.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021