“2014 is ideaal om de strijd met Vettel aan te gaan”

Daniel Ricciardo wordt komend seizoen de nieuwe teamgenoot van Sebastian Vettel en die laatste zal het geweten hebben want Ricciardo droomt ervan om de strijd met Vettel te kunnen aangaan.
image
Ricciardo liet eerder reeds verstaan dat hij maar al te graag de handschoen tegenover Sebastian Vettel wil opnemen. De Australiër liet meteen echter ook weten dat men er niet zomaar van uit mag gaan dat hij Vettel zal kunnen verslaan, maar aan ambitie ontbreekt het Ricciardo alvast niet.

Volgens Ricciardo is 2014 een ideaal jaar om met zijn Duitse teamgenoot de strijd te kunnen aangaan.

“Hij is de voorbije jaren enorm dominant geweest met zijn wagen. Indien er geen wijzigingen zouden zijn dan zou hij waarschijnlijk dominant blijven,” zei Ricciardo tegenover Autosport. “In ieder geval zal nu alles wat op een gelijkaardig niveau kunnen beginnen en dat maakt het wat eerlijker.”

“Hopelijk is hij met zijn nieuw pakket niet even dominant als voordien.”

“Er zijn in ieder geval enkel zaken die daardoor in mijn voordeel kunnen keren,” besluit Ricciardo.

Ricicardo erkent echter ook dat hij nog veel te leren heeft maar met een ervaren F1-piloot als Vettel naast hem, die bovendien meervoudig wereldkampioen is, verwacht hij veel van zijn Duitse teamgenoot te kunnen leren.

“Op technisch gebied en het begrijpen daarvan heb ik nog veel te leren en zal ik tegenover hem een inhaalbeweging moeten maken maar laat ons hopen dat dit vlug zal gaan,” aldus de altijd goedlachse Ricciardo.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}