5 redenen waarom Stoffel Vandoornes debuutseizoen een straffe ervaring wordt bij Play Sports

Ein-de-lijk hebben we weer een Belg in de Formule 1. Stoffel Vandoorne staat klaar op de startgrid van het nieuwe F1-seizoen. Op 25 maart begint het écht, met de live te volgen vrije trainingen in Australië. Doet hij even straf als Max Verstappen en pakt hij snel een GP? Hier zijn 5 redenen waarom je het bij Play Sports straffer dan ooit beleeft.


1. Je mist geen seconde
Bij Play Sports zie je elke GP van kwalificatie tot finish, van de eerste in Australië tot de laatste in Abu Dhabi.

2. Je geniet van de strafste omkadering
Je volgt de races in high definition: het beeld is dus nog scherper dan de scherpste haarspeldbocht. Alles wordt vakkundig aan elkaar gepraat door commentatoren Kris Wauters en Gert Vermersch.

3. Jij bent de regisseur van elke race
Als Play Sports-kijker ben je zelf de piloot van je eigen tv-ervaring. Je krijgt 5 extra kanalen met camerastandpunten waartussen je naar hartenlusten kan schakelen.

Even on board meekijken bij Stoffel Vandoorne? De pitstop van Max Verstappen volgen via de pit lane camera? Of via de driver tracker de positie van iedereen op het circuit checken? Jij beslist!

4. Kijk overal
Dankzij de Play Sports-app kijk je overal waar je wil. Of je gebruikt je smartphone of tablet als tweede scherm naast je tv om de extra kanalen te volgen. En heb je de start gemist of is de race voorbij? Dan kan je alle straffe momenten rustig (her)bekijken.

5. PK’s in overvloed
Raakt je honger naar PK’s niet gestild? Ook fans van WRC-rally, MXGP-motorcross en Formula E zitten bij Play Sports in pole position voor elke race. Een handig overzicht van alle races vind je hier.

Klaar voor het F1-seizoen? Word snel Play Sports en beleef het straffer dan ooit!
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022