Jos Verstappen reageert op taakstraf voor Max: “Belachelijk!”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Nadat zijn zoon Max een taakstraf kreeg voor ‘fout taalgebruik’ tijdens een officiële persconferentie van de FIA in Singapore heeft Jos Verstappen gereageerd. Uiteraard is ook Jos niet te spreken over die taakstraf.

Na zijn taakstraf reageerde Max Verstappen zelf door uit protest zelf nog amper te antwoorden tijdens de officiële persconferenties van de FIA. Max Verstappen deed zijn uitleg wel tijdens eigen ‘persmomenten’. Op een reactie van vader Jos Verstappen was het wachten want die was zelf niet aanwezig in Singapore.

Jos Verstappen nam tijdens het raceweekend in Singapore zelf deel aan de Hellendoorn Rally. Dit weekend nam hij deel aan de East Belgian Rally en daar reageerde Jos Verstappen dan toch op de taakstraf die zijn zoon kreeg.

“Dat vind ik het belachelijkste van alles,” zei Jos Verstappen tegenover ‘Motorsport.com’.

“Ik denk niet dat de FIA heel goed bezig is,” zei Verstappen senior vervolgens met een lach en daarbij zeggen dat hij er verder best niet te veel over zei.

Toch ziet ook Jos Verstappen dat het zich niet alleen beperkt tot de Formule 1 want in de rallysport kreeg Sebastien Ogier, toch ook niet de eerste de beste, een voorwaardelijke boete van maar liefst 30 000 euro nadat hij zijn mening gaf over de wedstrijdleiding.