Jenson Button in toekomst te bewonderen bij Ferrari?

Trekt Jenson Button in 2013 naar Ferrari? De piloot van McLaren heeft een contract bij de Britse renstal tot eind 2012. Nadat zijn contract ten einde is zou de toekomst van de voormalig wereldkampioen echter in Maranello kunnen liggen, zo beweert althans de Spaanse sportkrant Marca.
Het gerucht zou vooral afkomstig zijn uit Brazilië, waaruit Felipe Massa afkomstig is. De Braziliaanse krant “Jornal da tarde” schreef immers dat het contract van Felipe Massa eind 2012 niet verlengd zal worden en dat Ferrari Jenson Button naar Maranello zou halen, waar hij samen met de Spanjaard Fernando Alonso de eer van de fiere Italiaanse renstal zou moeten verdedigen.

Jenson Button heeft zijn contract bij zijn werkgever maar verlengd tot eind 2012, toevallig of niet valt dit samen met het moment dat het contract van Felipe Massa afloopt. De onfortuinlijke Braziliaan heeft het sinds zijn ongeluk op de Hungaroring in 2009 moeilijk om topprestaties neer te zetten en kan het tempo van zijn teamgenoot maar moeilijk volgen.

De laatste overwinning van Felipe Massa vond plaats in zijn thuisland Brazilië in 2008, al moeten we uiteraard ook het incident in Duitsland in 2010 vermelden, waar hij zijn overwinning moest afstaan aan zijn teamgenoot Fernando Alonso.

Volgens Livio Orrichio, journalist bij “Jornal da tarde”, staat het als een paal boven water dat Jenson Button zijn toekomst bij Ferrari ligt. “Jenson heeft het perfecte profiel voor een Ferrari-piloot, hij is snel, hij komt goed overeen met Fernando en is regelmatig bij de snelste rijders,”schreef hij in zijn artikel.

a:1:{s:9:”file_name”;s:10:”jenson.jpg”;}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}