Agressieve ontwikkeling van nieuwe Williams-bolide

Rubens Barrichello laat ons alvast weten dat Williams een agressieve ontwikkeling toepast voor haar nieuwe wagen.
Uiteraard is Williams net als de andere teams volop bezig met het ontwikkelen van haar nieuwe wagen met het oog op het seizoen 2011. Williams eindigde dit seizoen zesde bij de constructeurs. Het had echter maar één puntje voorsprong op Force India.

In Brazilië behaalde Williams met Nico Hulkenberg voor het eerst in vijf jaar nog eens de pole. Toch zal Hulkenberg in 2011 niet voor Williams rijden. Barrichello zal wel voor Williams rijden en de Braziliaan verheugt zich alvast op het nieuwe seizoen en de nieuwe wagen waaraan het team werkt.

“Ik voel me goed. Ik denk dat het team goed bezig is met het oog op komend seizoen,” zei Barrichello. “Het team past een agressieve benadering toe, wat erg goed is. Ik ben er helemaal voor te vinden.”

Het betekent echter nog niet dat de Braziliaan onmiddellijk verwacht dat Williams plots heel wat beter zal presteren en beter zal scoren in het constructeurskampioenschap.

“We kunnen niet zeggen dat we heel wat terrein goed zullen maken. Het is eender met welk team je praat, ze zullen allemaal zeggen dat ze een winnende wagen hebben.”

Voorlopig blijft het dus afwachten of Williams daadwerkelijk een stap voorwaarts zal zetten. Een agressieve ontwikkeling kan je heel wat terrein doen goed maken, maar het kan er ook voor zorgen dat je een stap achteruit zet door eventuele problemen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Neem deel aan het GP van Rusland-spel: prijzenpot van minstens 500 euro !!!

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021