Alex Albon doet bekentenis over ‘Porsche van 1 miljoen euro’

Alex Albon - Instagram
Alex Albon - Instagram

Onlangs was Alex Albon op zijn Instagram-account te zien in een zeldzame Porsche 911 van Singer die zo’n 1 miljoen euro waard is. De Williams-rijder doet nu echter een bekentenis over die bewuste post op Instagram.

Via de sociale media krijgen we tijdens de winter vaak een beeld over waarmee de F1-piloten zich bezighouden. Daarbij ook enkele foto’s van Williams-rijder Alex Albon in een zeldzame Porsche 911 van Singer. Kostprijs zo’n 1 miljoen euro en volgens een Albon een droomauto om mee te rijden.

De post van Albon was opmerkelijk omdat de gemiddelde wachttijd voor een Porsche die onder handen genomen is door Singer zo’n drie jaar bedraagt en vaak ook een mooi prijskaartje met zich meebrengt.

Het leek alsof Albon, ondanks zijn voor een F1-piloot eerder bescheiden salaris bij Williams, zijn droomauto had gekocht. Dat mocht je toch afleiden uit het bijschrift ‘Sunset drives with my girl ?…. and Lily’. Maar niets is minder waar, zo bekende Albon nu.

“Ik moet iets rechtzetten, ik ben niet de eigenaar van de wagen en ik wens nu dat ik dat had gezegd. Maar ik ken Robert Dickinson, de CEO van Singer. Ik ging op een dag samen met hem en Jenson Button karten,” aldus Albon.

“Ik had een vrije dag waarop ik niet moest trainen en dacht bij mezelf hoe ik zo’n vrije dag best kon doorbrengen. Ik ben een enorm grote fan van Singer, ik hou van wat ze doen.”

Albon gaf vervolgens toe dat zijn salaris niet hoog genoeg is om zich zo’n wagen te veroorloven. Een opvallend verschil met de extravagante wagens die Ferrari-rijder Carlos Sainz en McLaren-rijder Lando Norris onlangs in ontvangst namen. Maar ook daarover had Albon nog iets te zeggen.

“Jammer genoeg moet ik mijn contract heronderhandelen om me een Singer te kunnen aanschaffen. De wagens van Singer zijn momenteel wat te duur voor mij.” vertelde Albon, om vervolgens een steek naar zijn collega’s uit te delen.

“Maar die wagen is echt veel cooler dan die van Carlos of Lando, absoluut!”

Bekijk via onderstaande post op Instagram de verschillende foto’s van Alex Albon met de Porsche 911 van Singer