Alex Albon: “Hopelijk ga ik meer verdienen zodat ik alleen kan gaan wonen”

Momenteel woont Red Bull F1-piloot Alex Albon nog thuis maar de Brits-Thaise teamgenoot van Max Verstappen heeft duidelijk andere plannen voor de nabije toekomst.


Alex Albon hoopt immers dat zijn contract bij Red Bull Racing wordt verlengd en dat hij in de nabije toekomst ook meer zal verdienen. Dit moet er voor zorgen dat hij ‘eindelijk’ het ouderlijk huis zou kunnen verlaten.

“Hopelijk kan ik in de komende jaren meer geld verdienen en het ouderlijk huis verlaten,” vertelde Albon tegenover ‘Press Association’. “Momenteel woon ik immers nog thuis.”

Albon woont momenteel samen met zijn moeder, stiefvader, drie zussen en een broer. Volgens Albon is de locatie zeer goed en heeft dat ook zo zijn voordelen, al wil hij graag binnenkort op eigen benen staan.

Daarvoor hoopt Albon op een contractverlenging bij Red Bull Racing. Albon zou dan graag naar Milton Keynes, de thuishaven van Red Bull verhuizen.

“Milton Keynes is een mooie stad en bevindt zich erg dicht bij de Red Bull-fabriek, maar hoe zou ik het zeggen? Er zijn ook andere plaatsen om naartoe te gaan,” aldus Albon.

“Misschien moet ik ergens anders gaan wonen en een wat extravagantere levensstijl hanteren,” besloot Albon.

“Ik zou erg graag naar Londen gaan. Ik heb erover nagedacht, maar opnieuw, het draait rond geld.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022