“Alex Albon lijkt momenteel een idioot maar dat is hij absoluut niet!”

Williams F1-piloot George Russell neem het op voor zijn goede vriend Alex Albon die momenteel een erg moeilijke periode bij Red Bull Racing beleeft.


In Oostenrijk verloor Albon tijdens de eerste race een grote kans op de overwinning door een aanrijding met Lewis Hamilton. Tijdens de tweede race volgde hij op ruime afstand van Verstappen en ook in Hongarije lijkt het niet te lukken voor Albon.

Op de Hungaroring geraakte Albon tijdens de kwalificatie niet verder dan een dertiende tijd en de kritiek op Albon begint dan ook toe te nemen. Collega en goede vriend George Russell neemt het echter voor hem op.

“Ik ken Alex al ruim 15 jaar, we zaten al die tijd in dezelfde paddock, en hij is één van de beste rijders waartegen ik geracet heb,” vertelde Russell tegenover ‘Sky F1’.

“Max Verstappen, Charles Leclerc, ieder van ons zou zeggen dat hij steeds vooraan heeft meegereden.”

Volgens Russell moet er iets mislopen binnen Red Bull waardoor Albon niet goed presteert, het is volgens Russell dan ook aan Red Bull om orde op zaken te stellen, zowel wat de competitiviteit van de wagen betreft alsook de performance die Albon neerzet.

“Ik weet niet wat er gaande is maar ik leef echt met hem mee want nu lijkt het alsof hij een idioot is maar dat dat is hij absoluut niet,” aldus Russell.

“Hij heeft alles gewonnen waaraan hij heeft deelgenomen. Ik weet dan ook niet wat er gaande is, ze moeten het voor hem oplossen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en profiteer nog snel van de SOLDEN via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print