Alex Zanardi in onstabiele toestand overgebracht naar afdeling intensieve zorgen

Alex Zanardi is in onstabiele toestand opnieuw overgebracht naar de afdeling intensieve zorgen van een ziekenhuis in Milaan.


Na een erg zwaar handbike-ongeval werd Zanardi enkele weken geleden overgebracht naar een ziekenhuis in Siena waar hij zelfs enige tijd in een coma werd gehouden. Na verschillende succesvolle operatie werd Zanardi eerder deze week overgebracht naar een gespecialiseerd ziekenhuis waar hij verder zou revalideren.

Nadat Zanardi een week geleden uit zijn coma ontwaakte leek zijn herstelproces de goede richting uit te gaan maar vandaag lieten artsen weten dat Zanardi in onstabiele toestand naar een ziekenhuis in Milaan werd overgebracht.

In een mededeling laat Claudio Zanado, directeur bij Valduce-hospitaal in Como, weten dat na een overleg tussen specialisten werd beslist om Zanardi over te brengen naar de dienst intensieve zorgen in Milaan.

“De afdeling intensieve zorgen van het San Raffaele-ziekenhuis in Milaan beschikt over adequate hulp en assistentie voor Zanardi. Gezien de huidige situatie wordt er verder geen communicatie voorzien.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print