Alexander Rossi op startlijst in Sochi

Alexander Rossi gaat mogelijk het stoeltje van de onfortuinlijke Jules Bianchi innemen voor de GP van Rusland.

De Amerikaanse reserverijder van Marussia staat op de officiële startlijst voor de allereerste Grote Prijs van Rusland, maar er is nog niet geweten of de Russische renstal komend weekend al dan niet een tweede wagen zal inzetten. Daarop blijft het hoogstwaarschijnlijk nog even wachten tot vlak voor de allereerste vrije oefensessie op vrijdag.

Na de zware crash van Jules Bianchi ligt het hele Marussia-team nog wat overhoop. Teambaas John Booth stond op de lijst van aanwezige teambazen voor de persconferentie van donderdagvoormiddag, maar de Brit waakt momenteel nog steeds naast het ziekbed van Bianchi in het Mie General Medical Center in Yokkaichi, samen met de familie van de Franse rijder.

Marussia moest echter een tweede naam opgeven om de officiële startlijst te vervolledigen, maar het team heeft het recht om deze alsnog van de lijst te schrappen. In geval van dit laatste zou Max Chilton de enige Marussia-rijder zijn die op de startgrid staat voor de allereerste thuisrace van het Russische team.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print