Alfa Romeo met beide wagens net naast het podium: “Dit is ongelooflijk”

Bij Alfa Romeo behaalden ze gisteren tijdens de GP van Brazilië hun beste resultaat van het seizoen. Na een zeer moeilijke periode een serieuze mentale opsteker voor iedereen in het team.


Na een zeer moeilijke periode slaagde Alfa Romeo Racing er in Brazilië in om een topprestatie neer te zetten. Kimi Raikkonen en Antonio Giovinazzi finishten na turbulent slot als vierde en vijfde.

“We zijn zeer blij en zeer trots met dit resultaat,” aldus Vasseur. “Om twee wagens net naast het podium in de punten te zien finishen is een beloning voor het harde werk van iedereen in het team.”

“We hebben ons hoofd niet laten zakken tijdens de races dat we pech kenden en we kunnen daardoor nu ons beste resultaat van het seizoen vieren.”

Volgens Vasseur zijn de vierde en vijfde plaats te danken aan alle inspanningen die iedereen in het team de voorbije weken geleverd hebben.

“Iedereen heeft schitterend werk geleverd, de rijders in de wagen, de pitstops, de mensen aan de pitmuur en de mensen in de fabriek.”

“We hebben de voorbije races heel wat progressie geboekt maar het duurde tot vandaag alvorens we de resultaten daarvan konden zien,” besloot Vasseur.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer