“Alles minder dan de titel is een teleurstelling”

Red Bull Racing zal in 2010 voor niets minder dan de wereldtitel moeten gaan. Dat verklaarde Red Bull eigenaar Dietrich Mateschitz onlangs tijdens een kort een interview.
Dietrich Mateschitz investeerde gedurende de afgelopen vijf seizoenen heel wat geld in de Formule 1 aangezien hij in het bezit is van maar liefst twee teams. In 2009 bereikte Red Bull haar hoogtepunt en toen al kon het geluk niet op. Echter is het zo dat het hoogtepunt van Red Bull nog niet de absolute top kon zijn en daarom legt Mateschitz de lat nu al hoger. De mogelijkheden zijn er dus moet zijn renstal die benutten en wereldkampioen worden.

“In 2010 moeten we opnieuw om de titel kunnen strijden aangezien we nu al tot de top drie behoren. De tests werden dan wel niet door ons bepaald maar wel door de FIA, door crashes en door de weersomstandigheden. We blijven dus realistisch wat onze verwachtingen betreft maar in 2009 wilden we binnen de top drie eindigen en daar slaagden we toen in. We kunnen de titel zeker niet garanderen maar het is onze absolute doelstelling voor 2010”, aldus Mateschitz.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}