Geraakt Virgin Racing uit de problemen?

Bij de nieuwe renstal Virgin Racing zullen de komende twee weken zeer bepalend worden naar het nieuwe seizoen toe. De renstal kon gedurende de wintertests niet eens een kwalificatie simuleren en dat vooral omwille van hydraulische problemen.
Richard Branson had zich de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zeker helemaal anders voorgesteld. Tijdens de tests in Barcelona wist men gedurende de vier dagen slechts 159 ronden af te leggen met de VR-01. Men slaagde er bovendien nog steeds niet in om een kwalificatiesessie te simuleren.

Men zou er nu wel volop bezig zijn met het ontwikkelen van enkele nieuwe onderdelen die het hydraulisch probleem uit de weg moeten ruimen. Over iets minder dan twee weken gaat het nieuwe seizoen van start in Bahrein en dat betekent dus dat de renstal het tot het laatste moment vrij druk zal hebben.

“Onze wagen kampte in Barcelona nog steeds met een hydraulisch probleem. We zijn nu volop aan het werk om onze nieuwe onderdelen tijdig af te krijgen zodat in Bahrein het probleem niet meer kan voorvallen. We konden nog steeds geen kwalificatie simuleren op superzachte banden terwijl onze tegenstanders duidelijk behoorlijke rondetijden kunnen neerzetten. Zowel Virgin Racing als Wirth Research zullen het de komende twee weken zeer druk hebben want beide wagens moeten in Bahrein competitief voor de dag komen”, zo verklaarde men bij Virgin Racing na afloop van de laatste wintertests in Barcelona.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023