Alonso draagt zege op aan Ferrari en haar supporters

Tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso staat duidelijk terug aan de top. De Spanjaard won vandaag de race in Bahrein en de smaak van champagne valt vast weer in de smaak.
Fernando Alonso kon zich zijn debuut bij Ferrari niet beter voorstellen. Dat hij in zijn F10 één van de te kloppen rijders zou worden wisten we al van tijdens de winterstop. De geruchten werden nu omgezet in feiten. Alonso wint de GP van Bahrein en dat meteen tijdens zijn debuut voor Ferrari.

“Ik ken vandaag een bijzondere dag aangezien ik de top van het podium nog eens kan beklimmen. Zeker nu ik voor Ferrari rijdt is het een bijzonder gevoel want er schuilt heel wat geschiedenis achter dit team. De verwachtingen die een rijder heeft als hij voor Ferrari gaat racen zijn immens en er is geen betere manier om onze samenwerking aan te vatten dan het resultaat van vandaag. We werkten enorm hard gedurende de winterstop en we waren goed voorbereid voor deze race. Het betekent in mijn ogen niet zo veel want we winnen nu slechts de eerste race. De dubbelzege is wat het team verdiende en daarom draag ik deze zege op aan alle medewerkers, de supporters en aan Luca di Montezemolo”, zo verklaarde Fernando Alonso meteen na de race.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}