Alonso: “Ik ben blij dat ik in Bahrein opnieuw kan racen”

De openingsrace van het nieuwe F1-seizoen is voor Alonso niet vlekkeloos verlopen. Alonso had immers een zware crash. Alonso is echter blij dat hij komend weekend weer kan rijden in Bahrein.

Het was in Melbourne geen goede opener voor Alonso toen hij crashte. Het was voor hem één van de ergste crashes in jaren.

“Ik ben blij om na de crash naar Bahrein te gaan. Ik heb de nodige rust ingebouwd, de bolide staat weer klaar en ben dus zelf ook opnieuw helemaal klaar om er in te vliegen. Voor McLaren ziet het er dit jaar opnieuw veelbelovend uit. Voorafgaand aan de crash had ik een aantal mooie gevechten met mijn collega’s en de auto voelde zeer goed aan.”

“Ik vind het leuk om in Bahrein te rijden en heb hier al drie keer gewonnen. Er zijn ook enkele mooie plekken om in te halen. Het is één van de mooiste, maar ook langste races van het jaar. Dat maakt ook dat er vaak veel drama te beleven is. Hopelijk zullen we kunnen genieten van een mooie race en kunnen we hem zonder veel problemen uitrijden.”

Geschreven door Anouck Jaspers
a:0:{}
Tijdens de eerste twee races van het nieuwe F1-seizoen heeft Esteban Gutierrez nog niet de eindstreep gehaald, terwijl zijn teamgenoot, Romain Grosjean, vijfde en zesde is geworden. De Mexicaan liet echter weten dat hij niet jaloers is op Grosjean.
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print