Alonso: "Ik ben nog steeds de beste"

Fernando Alonso rijdt dit seizoen in de anonimiteit van het middenveld. De Spanjaard, die twee maal wereldkampioen werd met Renault, moet dit seizoen lijdzaam toezien hoe Hamilton, Massa en Räikkönen strijden voor de titel. Alonso geeft echter aan dat men hem nog niet mag afschrijven en dat het enkel door de competitiviteit van de Renault komt dat hij niet voor de titel kan meestrijden.

"Er was natuurlijk frustratie toen ik merkte dat ik niet voor de zege of een podiumplaats kon strijden. Maar het is ook een uitdaging om onze directe concurrenten te kunnen verslaan. Dat is mijn motivatie, daarvoor geef ik me voluit," zei Alonso tegenover het magazine F1Racing.

Grote mond als hij heeft kan Alonso ook niet onder stoelen of banken steken dat hij zichzelf nog steeds de beste F1-rijder vindt.

"Ik zal dit jaar verder voor de zeges en podiumplaatsen blijven strijden. Dit om te tonen dat ik er nog steeds ben. Ik wil iedereen bewijzen dat ik nog steeds de beste ben," besluit een gebeten Fernando Alonso.

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer