Alonso is tevreden over betrouwbaarheid McLaren

McLaren piloot Fernando Alonso was tot nu toe de snelste tijdens de tests in Valencia. De Spanjaard zat achter het stuur van de nieuwe McLaren MP4-22, en heeft de afgelopen dagen nog geen noemenswaardige problemen gekend. Volgens Alonso zijn de snelle rondetijden niet het belangrijkste, hij is vooral tevreden over de betrouwbaarheid van de nieuwe bolide.

"Het gaat op dit moment zeer goed," zei Alonso tegen de reporters in Valencia. "Maar dit is nog maar het voorseizoen. De situatie kan op elk moment veranderen als een ander team iets vindt dat hun auto sneller kan maken. Gelukkig hebben we niet veel mechanische problemen. De problemen die we hadden, hebben we zelf veroorzaakt om te zien hoe de auto daarop zou reageren. Het is een heel goed teken dat we weinig problemen hebben en daarom ben ik zo tevreden over de nieuwe wagen."

"Na de eerste race zullen we pas weten waar we staan als het op snelheid aankomt, maar het is nog steeds te vroeg om te voorspellen waar een team zoals Ferrari zal staan in vergelijking met McLaren."

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print