“Alonso maakt pas eind deze zomer bekend waar hij in 2021 zal racen”

Wat brengt de toekomst voor Fernando Alonso? Het is een vraag waarop we ondanks de speculaties van de voorbije dagen waarschijnlijk niet meteen een antwoord op zullen krijgen.


Het Duitse ‘BILD’ berichtte eerder deze week dat een deal tussen Fernando Alonso en het Renault F1 team zo goed als rond zou zijn. Als we het Spaanse ‘AS’ mogen geloven moeten we echter nog enige tijd op een aankondiging rond Alonso zijn toekomst wachten.

‘AS’ bericht dit weekend immers dat Fernando Alonso pas eind deze zomer duidelijkheid rond zijn toekomst zal brengen. In afwachting van die aankondiging zal er dus druk gespeculeerd worden.

Alonso wil zich volgens de Spaanse sportkrant eerst volledig op het winnen van de Indy 500 focussen. Die race is omwille van het coronavirus verplaatst van mei naar 23 augustus. Omwille daarvan mogen we volgens ‘AS’ dus pas tegen het einde van de zomer nieuws verwachten.

Indien Alonso de Indy 500 weet te winnen dan verovert hij de befaamde Triple Crown (het winnen van de 24u van Le Mans, de GP van Monaco en de Indy 500).

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}