“Hamilton zal spijt krijgen dat hij me ooit goede raad gaf”

Williams F1-piloot George Russell kreeg ooit goede raad van Lewis Hamilton. Russell wil er nu voor zorgen dat de zesvoudig wereldkampioen spijt zal krijgen van het advies dat hij toen aan Russell gaf.


“Ik kreeg zo’n twee jaar geleden wat advies van Lewis toen ik in de Formule 1 reed,” vertelde George Russell tegenover ‘Sky Sports F1’.

“We bevonden ons in een debriefing en ik ondervond wat problemen met iets. Ik sprak met enkele engineers en hij gaf me wat advies over de rijstijl.”

“Het ging daarbij vooral over de banden en hoe je er het meeste uit kan krijgen. Het was iets klein dat mij geholpen heeft om dat beetje extra te vinden, iets wat ik miste aan het begin van mijn F2-carrière.”

“Het is iets dat me vooruit heeft gepusht en er mee voor gezorgd heeft dat ik in de F1 geraakte. Ik heb er ook van geprofiteerd toen ik in de F1 kwam. Dat klein beetje informatie heeft bij mij mentaal iets losgemaakt en heeft er voor gezorgd dat ik net iets beter wist te presteren.”

Russell is Hamilton naar eigen zeggen zeer dankbaar maar hij hoopt dat hij er ooit voor zal kunnen zorgen dat Hamilton spijt krijgt van het advies dat hij hem gegeven heeft.

“Ik hoop dat ik hem op een dag spijt kan doen krijgen!” zei Russell met een glimlach.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print