Alonso maakt zich geen zorgen over de motoren van Ferrari

De Spaanse Ferrari-rijder Fernando Alonso maakt zich geen zorgen over het aantal motoren dat Ferrari dit seizoen al heeft moeten gebruiken.
Om te beginnen maken we jullie nog even duidelijk dat elke rijder zich dit seizoen nog steeds aan een beperking van acht motoren per seizoen dient te houden. Tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso zou met slechts drie races te hebben verreden al bijna de helft van zijn motoren hebben ingezet.

Ferrari zou in China de vierde motor al in de F10 van Alonso plaatsen. De Spanjaard maakt zich echter geen zorgen want bij Ferrari zal men nu op een zeer strategische manier de overige races in 2010 aanvatten.

“Momenteel is een van onze motoren helemaal stuk en onbruikbaar geworden. De motor die we in Bahrein moesten vervangen zal worden ingezet tijdens de vrije trainingen. Tot slot is er nog de motor die ik in Australië gebruikte. Deze is nog steeds bruikbaar tijdens races. Ik maak me geen zorgen want het team vertelde me dat mijn huidige motor slechts een probleem met de isolatie kende. Bovendien hebben onze tests uitgewezen dat verdere grote problemen niet zouden mogen plaatsvinden”, aldus Fernando Alonso.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}