Mercedes GP blikt vooruit op GP van China

Komend weekend zal de vierde wedstrijd van het seizoen plaatsvinden. Beide rijders van Mercedes GP blikken alvast vooruit op de Grand Prix van China.
De Grand Prix van China bevindt zich sinds 2004 op de kalender van de Formule 1. Mercedes ziet China als een zeer belangrijk land om haar product te promoten en vervolgens optimaal te doen verkopen.

Zo is bijvoorbeeld geweten dat bepaalde modellen van Mercedes in China nu al beter verkopen dan in andere landen. Zowel Nico Rosberg als Michael Schumacher zullen komend weekend de Duitse autoproducent nog een stap verder in de goede richting moeten helpen.

“Shanghai beschikt over een geweldig circuit dat in de ogen van veel rijders enorme uitdagingen met zich weet mee te brengen. De temperaturen zullen iets lager liggen dan tijdens de voorbije wedstrijden en het weer op zich zal opnieuw vrij onvoorspelbaar worden. De supporters in China zijn altijd zeer enthousiast en ik geniet ieder jaar van de grote stad. Na het behalen van mijn podiumplaats in Melbourne hoop ik het komend weekend nog beter te doen”, zo verklaarde Mercedes GP-rijder Nico Rosberg.

“Het enthousiasme van Mercedes en de steun van de Chinese supporters zorgen er nu al voor dat we komend weekend een geweldig event zullen bijwonen. Ik ben er sterk van overtuigd dat onze fans een goede race zullen te zien krijgen. Men zal het circuit niet teleurgesteld verlaten. In Maleisië konden we ondervinden dat we vooruitgang geboekt hebben. Hopelijk ligt het geluk in Shanghai ditmaal aan onze zijde. Alles verloopt nog steeds volgens plan want we boeken vooruitgang en dat is voorlopig het belangrijkste aspect”, aldus zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}