Alonso: “McLaren kan de dominantie van Mercedes doorbreken”

Volgens Fernando Alonso kan McLaren over de wagen beschikken waarmee de dominantie van Mercedes wordt doorbroken.

Alonso maakte tijdens de eerste race van het nieuwe seizoen een horrorcrash mee. Mocht die er niet geweest zijn dan zou de Spanjaard waarschijnlijk in de punten gefinisht zijn.

Het is een duidelijk teken dat McLaren dit seizoen een stuk beter presteert dan vorig jaar. Het sterkt Alonso ook in de overtuiging dat hij bij McLaren een derde wereldtitel in de Formule 1 kan veroveren.

Wanneer ‘Channel 4’ hem de vraag stelt of hij denkt dat hij van team moet veranderen indien hij nogmaals wereldkampioen wil worden antwoord Alonso als volgt:

“Nee, dat denk ik niet. Ik bevind mij op de juiste plaats,” aldus de Spanjaard. “Als sportman, ook als fan, heb je soms niet het geduld om te wachten tot een project rijp genoeg is om resultaten te boeken. Je wordt ongeduldig en dan is begrijpelijk.”

“Ik denk echter dat het McLaren is dat Mercedes kan verslaan. Iedereen wil graag winnen en kampioen worden maar momenteel zijn het enkel Lewis en Nico die daartoe in staat zijn. Zij vechten voor de kampioenschappen en hopelijk zal ik me snel in die strijd kunnen mengen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print