Haas: “We kunnen met de grote jongens meedoen”

Tijdens haar debuut behaalde het Haas F1 team meteen een zesde plaats en haar eerste punten, een mentale opsteker van formaat.

Romain Grosjean en het Haas F1 team wisten optimaal te profiteren van de onderbreking tijdens de race om nieuwe banden te laten monteren en richting de zesde plaats te rijden. Voor het Haas F1 team was het meteen een mentale opsteker en bij de renstal hopen ze nu om verder mee te kunnen strijden met de ‘grote jongens’.

“We hebben de race niet gewonnen maar werden wel mooi zesde. Ik denk dat dit aantoont dat we over een team beschikken dat met de grote jongens kan meedoen,” aldus Gene Haas. “De mensen die bij Haas werken zijn fantastisch en dit resultaat is een morele boost voor het team.”

“Onze jongens hebben nu heel wat vertrouwen in wat ze doen en voor wie ze werken. Ze staan echt achter de rijders. De wagens zijn snel en we beschikken over goed materiaal. Ik denk dat we het volgend jaar echter zeer, zeer goed gaan doen.”

Na de zesde plaats in Melbourne is het dan ook maar de vraag waar de ambities voor de tweede race van het seizoen in Bahrein liggen.

“We werden zesde daar, waarom zouden we niet voor de vijfde plaats gaan? We zullen zien,” besluit Gene Haas.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print