Alonso: “Met hulp van McLaren is de titel nog mogelijk”

Tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso verklaarde zopas dat hij onmogelijk op eigen kracht de wereldtitel kan veroveren. Daarvoor heeft hij de hulp rivaal McLaren nodig.
image

Fernando Alonso is duidelijk op zoek naar een manier om Sebastian Vettel de das om te doen. Het behalen van de wereldtitel is enkel mogelijk indien Vettel zowat elke resterende wedstrijd van het seizoen met een resultaat als vandaag naar huis keert.

Vettel zag uiteindelijk Felipe Massa op zenuwachtige wijze in de fout gaan. De Duitser eindigde vervolgens als vierde. Dat wil zeggen dat drie rijders vandaag wisten in te lopen op Sebastian Vettel. Aangezien Massa zelden tot die groep behoort zal Alonso dus bij de rijders van Mclaren eens moeten polsen.

“Indien Red Bull haar rijders telkens als tweede of derde kan doen eindigen maken ze nog steeds een behoorlijke kans op de titel. Ik vertelde gisteren al dat er nog een waterkansje is. McLaren moet zich van haar beste kant blijven tonen. Ze moeten Vettel en Webber achter zich zien te houden. Onze wagen is voldoende constant om ons huidige ritme aan te houden. Mclaren toonde in Duitsland eveneens aan dat het in staat is Red Bull te verslaan”, aldus Fernando Alonso.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print