Alonso: “Wat Lewis Hamilton op sociale media zegt is hypocriet”

Vorige week liet Lewis Hamilton via zijn Instagram-account zijn volgers weten dat hij moegestreden was en dat hij het wou opgeven omdat het volgens hem geen zin meer had. Kortom, de wereld is een puinhoop volgen de vijfvoudige wereldkampioen.


Fernando Alonso reageert op de berichten die Lewis Hamilton de voorbije week op de sociale media losliet en op alle heisa die daarbij kwam kijken

De oplossing om alles terug op de rails te krijgen is volgens Hamilton een veganistische levensstijl, zoals hij er zelf ook op na houdt.

In een gesprek met het Spaanse radiostation ‘Cadena Cope’ werd Fernando Alonso gevraagd wat hij vond van de Instagram-post van zijn voormalige teamgenoot.

“Ik denk dat ik mijn eetgewoontes gewoon voor mezelf zou houden,” merkt de Spanjaard fijntjes op.

Alonso was te gast bij het radiostation om de nieuwe collectie van zijn modelabel ‘Kimoa’ voor te stellen, waarvan de opbrengst naar de strijd tegen de vervuiling van de oceaan gaat.

“Ik zou nooit zulke berichten schrijven zoals Lewis. Je kan niet de ene dag dit vertellen en daags nadien het tegenovergestelde.”

“We weten ook allemaal wat voor levensstijl Lewis heeft en dat F1-rijders ongeveer tweehonderd vluchten per jaar nemen. Dan kan je niet gewoon zeggen: ‘Eet geen vlees meer!’”

De nieuwe collectie van zijn kledinglijn is gemaakt van gerecycleerde plastic flessen vertelt Alonso.

“Ik denk dat de giften die we doen of onze veiling veel meer kan bijdragen dan alles wat we zouden kunnen zeggen,” besluit de tweevoudige wereldkampioen F1.

Geschreven door Tom Schots
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022