Alonso wil risico’s nemen om te winnen

Fernando Alonso kon in Silverstone voor het eerst dit seizoen proeven van de overwinning en dat doet naar meer verlangen.
image

De Spanjaard beseft dat de kloof met Sebastian Vettel te groot is om onder normale omstandigheden nog aanspraak te maken op de titel. Uiteraard geeft Alonso de strijd nog niet volledig op, maar in eerste instantie wil de Spanjaard alles van race tot race bekijken.

Meer zelfs, Alonso wil risico’s nemen met het oog op het behalen van overwinningen. De Spanjaard heeft immers niets te verliezen. De strijd om de titel, daar kijkt hij niet naar en daarom zijn overwinningen behalen momenteel de doelstelling.

“We zullen het race per race bekijken,” zegt de Spanjaard op de officiële site van Ferrari. “Dit houdt ook in dat we af en toe wat meer risico’s zullen nemen, ook al kan het zijn dat we daarvoor een hoge prijs moeten betalen. Er is echter geen alternatief. We geven zeker en vast nog niet op en gooien de handdoek nog niet, we denken momenteel echter niet aan het kampioenschap.”

Eerder verklaarde Luca di Montezemolo al dat Ferrari ondanks de overwinning in Silverstone met beide voeten op de grond zal blijven. Het is immers niet omdat Alonso in Silverstone zegevierde dat Ferrari nu opeens het te kloppen team is.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}