Heidfeld: “Renault gaat snel vooruitgang boeken”

De Duitse rijder Nick Heidfeld is vastberaden wat betreft de competitiviteit van zijn wagen voor de komende races. Bij Renault is de tijd blijkbaar niet stil blijven staan.
Tijdens de afgelopen wedstrijden wist men bij Renault het ritme van voorheen niet meer aan te houden. Veel supporters hielden rekening met het feit dat de wagen eigenlijk werd ontwikkeld voor de Pool Robert Kubica. Indien hij niet gewond was geraakt dan had hij zich waarschijnlijk vaker tussen de toppers kunnen mengen. Al doen Nick Heidfeld en Vitaly Petrov het dit seizoen ook weer niet rampzalig slecht.

Vanaf komende wedstrijd zal Renault een deel van de vrije trainingen afwerken met een nieuw uitlaatsysteem. Heidfeld besefte al even dat Renault zich snel weer uit de staart van het peloton moest wurmen. Bij deze dus.

“Hopelijk kunnen we ons binnen de top 10 kwalificeren. Daar verwachten we ons alvast te bevinden. Onze positie in het constructeurskampioenschap moet dan ook verbeteren. Waarschijnlijk zullen we met Mercedes moeten strijden omdat hun team ons net passeerde in het klassement. Uiteindelijk hopen we het seizoen als vierde te kunnen afsluiten. Ik geloof ditmaal echt dat we voor de grote punten kunnen gaan. De komende races zien er op het vlak van ontwikkeling veelbelovend uit”, aldus Nick Heidfeld.
a:1:{s:9:”file_name”;s:23:”REN2011071052299_PV.jpg”;}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}