“Alonso zal grootste sportcontract ooit bij McLaren tekenen”

Volgens het Spaanse AS zal Fernando Alonso het grootste sportcontract ooit tekenen en dat uiteraard bij McLaren.

Alonso gaat naar McLaren, dat lijkt definitief de conclusie, maar wanneer volgt de aankondiging van de Spanjaard die naar de Britse renstal gaat?

Volgens het Spaanse AS mogen we ons daar nog voor de GP van Abu Dhabi aan verwachten. Dat was ook een deadline die McLaren aan Alonso had gesteld. Alonso reageerde door te stellen dat niemand hem een deadline hoeft te stellen, maar ondertussen lijkt het een uitgemaakte zaak te zijn dat Alonso en McLaren gaan samenwerken.

Het Spaanse dagblad AS stelt zelfs dat Alonso het grootste sportcontract ooit bij McLaren tekent. Alonso zou een contract van twee jaar tekenen met een optie voor een derde jaar. Voorlopig is het echter nog steeds wachten op een officiële aankondiging.

Na het vertrek van Alonso bij Ferrari zou de weg vrij liggen voor Sebastian Vettel om de Italiaanse renstal te vervoegen. Ook wat Vettel betreft is het nog steeds wachten op een officiële aankondiging. Vettel kondigde tijdens het raceweekend in Japan wel aan dat hij Red Bul eind dit seizoen verlaat, maar de Duitser zei nog niet naar waar hij de overstap maakt, al is het wel een publiek geheim dat dit Ferrari is.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print