Amaury Cordeel en Jack Doohan bevestigd als F2-piloten bij Virtuosi Racing

Virtuosi Racing
Virtuosi Racing

Onze landgenoot Amaury Cordeel reed het voorbije seizoen bij Van Amersfoort Racing zijn eerste seizoen in de Formule 2 maar maakt nu dus de overstap naar Virtuosi Racing. Alpine-junior Jack Doohan  reed dit seizoen al voor Virtuosi Racing.

Amaury Cordeel kende een dieptepunt tijdens het seizoen toen hij door het verzamelen van twaalf strafpunten een raceban kreeg. Na zijn terugkeer verzamelde hij opnieuw enkele strafpunten maar slaagde hij er ook in om tijdens de laatste vijf races van het seizoen 26 punten te verzamelen, waarmee hij zeventiende in het F2-kampioenschap eindigde.

Cordeel is erg blij dat hij ook volgend jaar in de Formule 2 zal racen en kijkt naar deze nieuwe uitdaging.

“Het is duidelijk dat Virtuosi tot de topteams behoort en dat zal mijn persoonlijke groei alleen maar verbeteren,” vertelt Cordeel in een reactie. “Ik heb al tijdens de driedaagse test in Abu Dhabi ervaren dat ze me ongelooflijk goed ondersteunen.”

“De tweede seizoenshelft was veelbelovend voor volgend jaar. Ik ben er zeker van dat ik samen met hen mijn toekomstige dromen kan verwezenlijken. Ik ben hen echt dankbaar voor deze kans.”