Andy Soucek bevestigd als reserverijder bij Virgin Racing

Bij de renstal Virgin Racing heeft men de Spaanse rijder Andy Soucek aangetrokken als derde rijder.
In eerste instantie zou Alvaro Parente de derde rijder bij Virgin Racing worden maar aangezien ook hij niet aan de financiële voorwaarden kan voldoen heeft men hem terug opzij geschoven. In de ogen van Andy Soucek zal het vast een geluk bij een ongeluk zijn want hij valt nu in voor Parente.

Soucek zal de renstal moeten bijstaan tijdens het verder ontwikkelen van de VR-01 en hij zal daarvoor regelmatig de simulator moeten gebruiken. Geweten is dat dit technologisch snufje steeds vaker op de ware realiteit begint te lijken. Soucek hoopt in 2010 vooral veel bij te kunnen leren.

“Ik kijk er echt naar uit om lessen te trekken uit deze samenwerking en om bij te kunnen leren van Timo Glock en Lucas di Grassi. Ik zal vooral informatie moeten verzamelen bij de ingenieurs en tijdens meetings. Verder dien ik uiteraard ook regelmatig met de simulator te rijden. Ik wil bij deze graag iedereen binnen het team bedanken voor de mogelijkheid die men mij heeft aangeboden en het vertrouwen dat men in mij stelt”, aldus Andy Soucek.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}