Petrov wijst Grosjean met de vinger

Volgens de Russische rijder Vitaly Petrov had Romain Grosjean in 2009 niet op het aanbod van Renault mogen ingaan. Grosjean zou Petrov op die manier nu de das hebben omgedaan.
Kan je jezelf voorstellen dat je met 15 miljoen euro begint te zwaaien, waarschijnlijk uit wanhoop, en dat je daardoor uiteraard een zitje kunt bemachtigen in de Formule 1? Maar wat als je gedurende al die tijd het beloofde bedrag niet eens achter de hand hebt en de gestelde deadline voor het overschrijven van de eerste schijf niet haalt?

Vitaly Petrov vindt het blijkbaar allemaal normaal en dat zijn manier van handelen dan ook nog ten kosten van andere talenten gaat beseft hij waarschijnlijk al helemaal niet. Bovenop dit alles wijst hij nu ook nog Romain Grosjean met de vinger!

Grosjean had in de ogen van Petrov nooit op het aanbod van Renault mogen ingaan toen hij in 2009 de kans kreeg om er Nelson Piquet te vervangen. Indien Grosjean het zitje toen geweigerd had zou Petrov het waarschijnlijk wel in zijn plaats hebben ingenomen. Op die manier had Petrov zich optimaal kunnen bewijzen en zou hij meteen zekerheid hebben gehad voor 2010.

Enkele talenten gingen aan het testen voor Renault maar vervolgens vielen hun kansen in het water door Vitaly Petrov die met geld begon te zwaaien. Ondertussen is het echter zo dat Petrov nog steeds zijn beloofde bedrag zal moeten betalen aan Renault en dat hij anders misschien niet eens mee naar Bahrein zal mogen afreizen.

“Grosjean had in 2009 niet voor Renault mogen gaan racen aangezien het seizoen al halverwege was. Hij had meer te verliezen dan te winnen, zeker niet in een wagen die zelfs Alonso geen goed deed. Het is noodzakelijk een heel seizoen actief te zijn.”, aldus Vitaly Petrov. “Een team vroeg me om in 2009 een half seizoen te rijden maar ik heb dit geweigerd, je moet immers een gans seizoen jezelf kunnen bewijzen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}