Aston Martin doet geheimzinnig over terugkeer: Heeft Lance Stroll beide polsen gebroken?

Aston Martin F1 team
Aston Martin F1 team

Bij Aston Martin hielden ze zich gisteren opvallend op de vlakte over de toestand van Lance Stroll. Teambaas Mike Krack werd gevraagd naar de mogelijke terugkeer van Stroll maar deed erg geheimzinnig over Stroll.

Dat Lance Stroll een fietsongeluk heeft meegemaakt is ondertussen een publiek geheim maar over de exacte toestand van de Canadees blijft men zich bij Aston Martin hullen in stilzwijgen. Gevraagd naar de medische toestand van Stroll en de mogelijke comeback van Stroll hield Aston Martin-teambaas Mike Krack zich op de vlakte.

“Hij was aan het trainen, hij probeerde vorige week aan zijn fysieke paraatheid te werken,” aldus Krack. “Hij had een klein ongeluk waarbij hij zich verwondde en uit voorzorg besloten we dat het beter zou zijn dat hij zou rusten om volgende week klaar te zijn.”

“Het is iets persoonlijk, hij verwondde zijn hand, zijn pols, maar ik wil niet in detail gaan, zijn privacy moet gerespecteerd worden.”

Krack werd vervolgens gevraagd of Stroll zou kunnen racen in Bahrein, waarom hij als volgt antwoordde: “We zullen het jullie op tijd laten weten.”

De ontwijkende antwoorden van de Aston Martin-teambaas zorgen alvast voor heel wat speculaties. Volgens diverse geruchten zou Lance Stroll beide polsen gebroken hebben maar zou er toch een kans bestaan dat Stroll tijdens het eerste raceweekend in Bahrein in actie komt.