“Aston Martin is voor iedereen op de F1-startgrid een bron van inspiratie”

Aston Martin F1 team
Aston Martin F1 team

Het Alfa Romeo F1 team beleeft tot dusver een moeilijke seizoen. Bij Alfa Romeo blijven ze echter niet bij de pakken zitten want in de erg sterke seizoensstart en enorme stap vooruit van Aston Martin zien ze bij Alfa Romeo een enorme bron van inspiratie.

Aston Martin begon bijzonder sterk aan het F1-seizoen en plots maken ze hun ambities waar om vooraan mee te strijden, iets dat ze bij Alfa Romeo, het toekomstige Audi F1 team, ook willen verwezenlijken.

“Aston Martin is een voorbeeld voor iedereen, niet alleen voor ons,” aldus Alfa Romeo F1-directeur Alessandro Alunni Bravi tegenover het Spaanse ‘Mundo Deportivo’. “Ze hebben serieuze investeringen gedaan in de volledige structuur van het team en ook wat betreft personeel met de nodige capaciteiten. Ze hebben op technisch vlak de juiste keuzes gemaakt.”

“Het is dan ook een voorbeeld om te volgen. Het is een belangrijk voorbeeld om ons eigen personeel hoop te geven. Het toont dat je met hard werken, met investeringen en met de juiste keuzes serieus kan verbeteren en dat je in de toekomst voor belangrijke plaatsen kan strijden.”

“Het vergt natuurlijk tijd, capaciteit en toewijding van iedereen, maar het is wel een pad dat we als team willen volgen, net als dat Aston Martin heeft gedaan.”