Aston Martin: “Sebastian Vettel en Lance Stroll zullen geweldig samenwerken”

Bij Aston Martin, het voormalige Racing Point F1 team, zijn de verwachtingen hooggespannen wat betreft de samenwerking tussen Sebastian Vettel en Lance Stroll.


Na een erg moeilijk en teleurstellend seizoen vorig jaar bij Ferrari maakt Sebastian Vettel de overstap naar het Aston Martin F1 team. Volgens velen zal de Duitser in een nieuwe omgeving opnieuw de motivatie vinden en terug betere prestaties neerzetten.

Ook bij Aston Martin zijn ze er van overtuigd dat Vettel samen met Lance Stroll een erg goed rijdersduo zal vormen. Volgens Aston Martin F1-teambaas Otmar Szafnauer zullen ze elkaar niet alleen pushen maar elkaar ook goed aanvullen.

“Ik denk dat Vettel en Lance een geweldige samenwerking zullen hebben,” aldus Aston Martin F1-teambaas Otmar Szafnauer tegenover Craig Slater van ‘Sky Sports’.

“Seb is zeer ervaren maar bevindt zich met zijn leeftijd van 33 jaar nog niet voorbij de top. Lance is veel jonger, zit op een leercurve maar is natuurlijk zeer snel. Ik denk dat die combinatie goed bij ons zal passen.”

Racing Point eindigde vorig jaar als vierde in het kampioenschap en onder de nieuwe naam Aston Martin reiken de ambities zelfs hoger. Afwachten of Vettel en Stroll daarin zullen slagen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022