“Uitstel nieuw contract Lewis Hamilton draait niet alleen rond geld”

Volgens F1-baas Stefano Domenicali draait het lang wachten op een nieuw F1-contract niet alleen rond de salariseisen van Lewis Hamilton.


Begin februari en Lewis Hamilton en Mercedes hebben nog steeds geen akkoord bereikt over een nieuw contract. Volgens verschillende geruchten zou alles draaien rond de salariseisen van Hamilton alsook de duur van het contract.

F1-baas Stefano Domenicali denkt echter dat meer speelt dan enkele miljoenen euro’s meer of minder. Domenicali meent dat de onderhandelingen veel complexer zijn dan dat.

“Ik denk dat ze heel wat punten aan het bespreken zijn. ik denk niet dat het alleen rond het salaris ofzo draait,” vertelde Domenicali tijdens een videoconferentie eerder deze week.

“Het draait veel meer rond wat ze in de toekomst samen willen delen en wat hun gedachten daarover zijn, ik denk dat dit de reden is waarom er nog geen akkoord is.”

Volgens Domenicali bevindt Lewis Hamilton zich op een cruciaal moment in zijn leven waarin ook het maatschappelijk belang een enorme rol speelt.

“Hamilton moet een belangrijke beslissing in zijn leven nemen,” aldus Domenicali over deze belangrijke fase in het leven en de carrière van Hamilton.

“De F1 is zijn leven, het zal misschien ook in de toekomst zijn leven zijn, maar misschien is hij ook geïnteresseerd in andere dingen. We zien dat hij ook heel wat interesses heeft en hij verliest zijn focus ook niet wanneer hij zich voor iets anders engageert.”


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022